IĞDIR / TUZLUCA - Atatürk Ortaokulu

SINIFLAR ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLDU.

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Sınıflar arası futbol turnuvasına katılan tüm öğrencilerime, destek veren öğretmen ve velilere teşekkür ediyoruz.

Turnuvamızın kazan sınıfları:

1. 8/B

2. ⁠6/C

3. ⁠6/B

olmuştur. Tebrik ediyoruz.

Her yıl düzenlediğimiz bahar şenlikleri kapsamında okulumuzda 2023- 2024 Eğitim- Öğretim yılı 29 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında SINIFLAR ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI düzenlenmiştir. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Eda SEVER koordinasyonunda gerçekleşen ve Ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizin katıldığı halısaha futbol turnuvası sonucunda 8-B sınıfımız tüm rakiplerine galip gelerek TURNUVA BİRİNCİLİĞİ kupasını kazandılar. 8-B sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz. Turnuvaya katılan öğrencilerimize, destek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz. Özellikle Atatürk İlkokulu Müdür yardımcısı Baran DEMİR'e turnuva boyunca hakemlik yaptığından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'ne istinaden İlkokul-Ortaokul-Lise kategorilerinde 'İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması' düzenlendi.

Mrt

Sivil savunma haftası dolayısıyla yapmış olduğumuz eğitim ve tatbikatlar sayesinde, öğrencilerimize deprem ve yangın anında neler yapmaları gerekliği konusunda eğitim verildi.

Tuzluca Belediyesi itfaye ekibine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Ara

Yerli malı kullanmanı vurgulamak ve tutumlu olmanın önemini kavramak için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Yerli Malı Haftası etkinlikleri yapılmıştır.

Anlamlı etkinliğin yapılmasında katkısı olan okulumuz yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı.

Kas

Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Okulumuzda Kızılay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Ekm

Okul Aile Birliği yeni yönetim ve denetim kurulunu belirledi. Yeni yönetim ve denetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Codeweek Haftası Kapsamında öğrencilerin eğlenceli bir şekilde kodlamayı öğrenmeleri için algoritmayla şekil bulma ve boyama etkinliği düzenlenmiştir.

Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.