T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
IĞDIR / TUZLUCA - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Telefon
04763112030
Belgegeçer
0
WEB
https://TUZLUCAATATURKORTAOKULU.meb.k12.tr
Adres
Yukarı Mah. Kars Cad. No15 Tuzluca/IĞDIR
Vizyon
Biz; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
TEOG sınavında okulumuz 86.74 ortalama ile il genelinde büyük bir başarı sağlamıştır.
Öğretmen :19
Öğrenci :177
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Normal Öğretim yapılmaktadır.
Saatler
06.50 Başlama Saati 12.30 Bitiş Saati
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Uçakla: 2012 yılında açılan ığdır havalimanını kullanarak daha sonra ise taksiyle Tuzlucaya ulaşabilirsiniz. Otobüsle: Iğdırlı turizmin otobüsleri hemen hemen bütün şehirlerimizden geçmektedir geçmiyorsada erzuruma geldikten sonra otogardan her zaman ığdıra otobüs bulabilrisiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
11600 nüfüsu olan Tuzluca ilçemizin bir adet devlet hastanesi bir adet sağlık ocağı bulunmaktadır. ilçemizde isteğe göre alışverişler yapılacak marketler bulunmaktadır. Son yıllarda kaloriferli ev bulmakta sıkıntı yaşanmasına rağmen TOKİ den sonra boyle bir sorun kalmamış ayrıca yeni binaların sayısı her yıl artış göstermektedir.Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde kalmaktadır, isteyen öğretmenlerden Iğdır merkez de kalarak gidiş geliş yapmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 40km olup ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine sabah 7 den akşam 5 e kadar servis bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır